Laten we eerlijk zijn, we lezen overal dat we onze weerstand kunnen verhogen door meer vitamine C te slikken, voldoende te bewegen, gezond te eten en stress te vermijden. Maar doe jij dat ook? Deze punten zorgen sowieso voor een goede gezondheid in het algemeen, en daarom komen deze punten elk jaar weer terug om ons eraan te herinneren dat we goed voor onszelf moeten zorgen. Juist nu tijdens Corona..
Hieronder volgen een aantal leuke tips waarbij wij jou gaan helpen je weerstand verhogen.
  1. Verhoog de weerstand van je huid met de Immunity Booster Treatment

Het immuunsysteem, ook wel het afweersysteem genoemd begint bij je huid.
Als de weerstand van de huid niet goed is, kuHierdoor krijg jij zin om je weerstand te verhogen!nnen ziekteverwekkers makkelijker via de huid binnendringen waardoor je sneller ziek wordt. Daarom hebben wij de ‘Immunity Booster Treatment’ ontwikkeld.

De Immunity booster treatment is een behandeling waarbij de huid weerbaarder wordt gemaakt tegen invloeden van buitenaf. Dit doen we door de huid goed te reinigen, de doorbloeding te stimuleren en te voeden met werkstoffen die een detox effect hebben en de huid een boost geven met onder andere vitamines. Hierdoor krijg jij zin om je weerstand te verhogen!

 


  1. Ontspan door een heerlijke massage

Ervaar je veel stress door bijvoorbeeld je werk of de huidige situatie? Dan ben je ook vatbaarder voor ziekteverwekkers. Als je constant stress ervaart, betekent dat je lichaam niet goed kan rusten en herstellen. Dat kost extra energie. Het loslaten van stress kan in een omgeving waarbij weinig prikkels zijn en een oase van rust is. Denk hierbij aan even geen kinderen, even geen werk, geen mobiel aan etcetera. Plan af en toe een massage om dat rust momentje te pakken, en kies daarbij wat jij het meest fijne vindt.


  1. Weerstand van binnenuit

Je kunt nog zo goed je best doen om voor jezelf te zorgen, maar als je darmen uit balans zijn dan zie je dat aan je huid of merk je dat aan kleine kwaaltjes. Denk hierbij aan plotselinge eczeem, puistjes op je huid of misschien ben je wel extra vermoeid of heb je geen concentratie. De darmen worden ook wel de tweede hersenen genoemd. De bacteriën van de darmflora zetten ballaststoffen om in bruikbare substanties, die in de vaten terechtkomen en daardoor elke cel van ons lichaam kunnen bereiken – zo ontstaat er ook een verbinding met de huid. Het is daarom belangrijk om bij je darmen te beginnen om de weerstand te versterken. Dit kun je doen door het (tijdelijk) gebruik van supplementen die je darmen een handje helpen.

Ondersteun en herstel je darmen met onze supplementen van Babor en Biogena

De supplementen bevatten pre- en probiotica waarbij goede bacteriën worden bevorderd en de darmen worden gevoed. Dit is goed voor de weerstand omdat de ‘goede’ bacteriën dan de overhand krijgen over de minder goede. Eventuele ziekteverwekkers die dan de darmen binnendringen worden gelijk aangepakt.

Wanneer heb je deze supplementen nou nodig?

Voor elke behoefte zijn er supplementen. De basis is altijd syn-biotic PLUS

” SYN-BIOTIC PLUS biedt 10 zeer actieve stammen van melkzuurbacteriën en combineert deze met inuline, waardevolle ondersteunende plantenstoffen en de darmrelevante vitaminen niacine en vitamine B2, die een belangrijke rol spelen bij het behoud van een normaal darmslijmvlies – voor meer welbevinden in het gebied van het maag-darmkanaal en voor een frisse „glow“.”

Vanuit daar kun je werken naar een specifiek doel zoals het verminderen van Acne, eczeem, rimpels, en natuurlijk het verhogen van de weerstand met de Cell Protect Plus


  1. Drink voldoende met de RIES Herbal Immunity Support Oolongthee.

Even dat momentje voor jezelf nemen door een lekker kopje thee te zetten. Dat werkt vaak al ontspannend. Maar wij verkopen nu ook Oolong thee met diverse doeleinden. Éen daarvan is de Herbal Immune Support thee.

Deze Herbal Immune Support thee verhoogt je weerstand door de toevoeging van gember. Gember is rijk aan vitaminen (B1, B2, B6 en C) en aan mineralen als ijzer, calcium en magnesium. Dat zijn essentiële mineralen om je weerstand op hoog niveau te houden.

 


  1. Verzorg die kapotte handen!

Handen desinfecteren en verzorgen

Hoe vaak desinfecteer of was jij je handen wel niet op een dag? Door het vele wassen maken we de huid vatbaarder doordat we constant de huideigen afweer aantasten. Zowel slechte als goede bacteriën worden bij het wassen verwijderd en er komt niks voor terug. Wist je dat je handen hierdoor ook sneller verouderen? Door het handen wassen worden je handen namelijk droger.

Door een goede verzorging tijdens en na het reinigen van je handen blijft je huidbeschermingsbarrière intact en dus weerbaarder voor indringers. Wij hebben nu een heerlijke verzorging met pre-en probiotica

Meer weten over deze producten? Klik dan hier!

 

 

Krijg jij al zin om je weerstand te verhogen?