Ons team

Team HOS
leer onze specialistes kennen

Al onze specialistes zijn allround opgeleid. Dit houdt in dat zij in de basis over alle bevoegdheden beschikken. Schroom dus niet om een andere behandeling dan bij hen staat aangegeven bij ze te boeken.

specialiste
Celine

De altijd vrolijke Celine is van alle markten thuis. Ze is niet alleen allround schoonheidsspecialiste, maar ook ervaren medisch pedicure. Tijdens behandelingen windt Celine er geen doekjes om. Wat moet gebeuren dat moet gebeuren. Zij doet er alles aan om jou en jouw huid weer te laten stralen. Daarom vindt ze het ook leuk om huidverbetering te combineren met een stukje ontspanning. Kortom, de afwisseling in dit werk maakt dat Celine er zoveel plezier in heeft!

specialiste
Esmée

Esmée is onze alleskunner. Door de vele variatie in behandelingen die zij aanbiedt, blijft Esmée zoveel plezier houden in het vak. Zoals je ziet straalt ze dit ook uit! Ze vindt het heerlijk om jou op jouw vrije dag in de watten te leggen, maar voor een pittige bindweefselmassage, acne behandeling of Brazilian Wax steekt ze ook graag de handen uit de mouwen. Dit zijn tevens Esmée haar specialisaties. Haar oog voor detail in combinatie met haar kennis maakt dat klanten altijd met een heerlijk gevoel de deur uitlopen.

Specialiste
Karin

Met al 20 jaar ervaring in het vak en een zeer verzorgend karakter, is Karin de moeder gans in ons team. Karin haar rustige energie in combinatie met haar stevige handen laat mensen bij huidverbeterende behandelingen nog wegdommelen. Deze specialiste is vooral gespecialiseerd in huidverbetering met het oog op ’tegen de tijd werken’. Ze heeft naast haar kundigheid ook een luisterend oor te bieden waar je alles bij kwijt kunt. Onze rots in de branding.

specialiste
Merel

Merel is onze verrassing van 2022. Deze sprankelende perfectionist excelleert op zon dusdanige manier dat zij bij hoge uitzondering van school een BBL traject bij ons mag lopen. Let op: dit biedt het ROC weliswaar nooit aan. Dit zegt ook meteen met wat voor type mens je te maken hebt. Iemand met ontzettend veel energie, doorzettingsvermogen en veel passie voor het vak. Al grappend noemen we haar nog wel eens ‘spongebob’. Altijd klaar om informatie te ontvangen, op te slaan en in de praktijk de beste resultaten te boeken! Merel is tevens gek op anti-cellulite behandelingen geven en het resultaat daarvan monitoren.

specialiste
YENTL

Na meer dan 10 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, is onze enthousiaste Yentl nu ook huidtherapeute in opleiding. Omdat Yentl onze wandelende huidencyclopedie is, kan ze het niet laten om je met veel kennis om de oren te slaan. Ook als je er niet op zit te wachten. Het geeft haar voldoening om mensen met huidproblematiek te helpen en daardoor de kwaliteit van leven te verbeteren. Yentl en Lizzy breken ook graag samen hun hoofd over de meest problematische huiden.

specialiste
Lisanne

Lisanne staat binnen ons team en bij de klant bekend als de specialiste met de ‘gouden handjes’. Met haar specialisatie in ontspannende gezichtsbehandelingen weet ze jou zo te pamperen dat je niets anders meer wilt. Naast haar kunde als specialiste, richt ze zich ook op het communicatieve aspect binnen het bedrijf. Lisanne haar balans tussen enthousiasme, rust en persoonlijke betrokkenheid maakt dat klanten zich erg snel op hun gemak voelen en keer op keer weer bij haar terugkomen.

specialiste
Lizzy

Wanneer je bij eigenaresse Lizzy in de stoel ligt, word je ondergedompeld in haar passie voor de huid. Met haar specialisaties in acne en camouflage én met een bindweefselmassagediploma op zak, is Lizzy dé huidcoach wat betreft huidproblematiek. Voor het vinden van de beste oplossing voor jouw huid gaat ze tot het gaatje. Zij zorgt voor jouw beoogde resultaat. *Let op, wanneer je boekt bij Lizzy kán het zijn dat je afspraak op korte termijn geannuleerd wordt en dat het even duurt voordat je weer terecht kan. Soms zijn er onvoorziene bedrijfsmatige zaken die voorgaan omdat ze dringend zijn. 

Laat ons voor je zorgen, daar zijn we goed in!

Onderdeel

X