Ons team

Ons team
leer onze specialistes kennen

Al onze specialistes zijn allround opgeleid. Dit houdt in dat zij in de basis over alle bevoegdheden beschikken. Schroom dus niet om een andere behandeling dan bij hen staat aangegeven bij ze te boeken.

specialiste
Carla

Carla is onze door de wol geverfde specialiste die al sinds 2006 werkzaam is in dit vakgebied. Ze koos destijds bewust voor dit vak vanwege haar eigen ‘huidprobleem’. Carla staat bekend om haar (soms wat ongezouten) eerlijkheid en oplossingsgerichte aanpak en is een gecertificeerde hannah huidcoach. Met haar diepgaande kennis en toewijding aan huidverzorging helpt ze haar klanten hun huid te verbeteren en hun zelfvertrouwen te herstellen, waardoor ze gaan stralen en zich letterlijk weer fijn in hun vel gaan voelen.

specialiste
Esmée

Esmée is onze alleskunner. Door de vele variatie in behandelingen die zij aanbiedt, blijft Esmée zoveel plezier houden in het vak. Zoals je ziet straalt ze dit ook uit! Ze vindt het heerlijk om jou op jouw vrije dag in de watten te leggen, maar voor een pittige bindweefselmassage, acne behandeling of Brazilian Wax steekt ze ook graag de handen uit de mouwen. Dit zijn tevens Esmée haar specialisaties. Haar oog voor detail in combinatie met haar kennis maakt dat klanten altijd met een heerlijk gevoel de deur uitlopen.

Specialiste
Romy

Maak kennis met Romy, de spontane en leergierige specialiste die altijd een gezellige sfeer creëert in de salon. Deze harde werkster is enorm gepassioneerd in haar vak en blijft zichzelf graag ontwikkelen om zo de beste kwaliteiten te kunnen leveren. Romy haar toewijding aan haar klanten is ongeëvenaard en haar stralende persoonlijkheid laat een blijvende indruk achter. In haar handen ervaar je niet alleen een fijne behandeling, maar ook een warme en gastvrije ervaring.

specialiste
Merel

Maak kennis met Merel, een specialiste met veel energie, doorzettingsvermogen en echte passie voor het vak. Altijd klaar om informatie te ontvangen, op te slaan en in de praktijk de beste resultaten te boeken! In de laatste maanden heeft Merel zich laten specialiseren tot échte alleskunner. Dit houdt in dat ze voor vrijwel alle behandelingen binnen House of Skin is in te zetten! Dus of jij je nou in heerlijk in door haar in de watten laat leggen, of voor een stevige anti-cellulite behandeling gaat, je zal bij haar 100% tevreden de stoel uit komen!

specialiste
Naomi

Naomi is een echt gevoelsmens met een scherp oog voor detail. Terwijl ze haar warme, energetische handen hun werk laat doen, vindt ze het altijd leuk om met de klant te kletsen. Liever een stiltebehandeling? Dan zorgt Naomi ervoor dat jij na je behandeling uiterst ontspannen de deur uitloopt. De ontspannen gezichtsbehandeling is hierom ook haar specialiteit, maar deze perfectionist steekt ook graag de handen uit de mouwen voor een waxbehandeling!

specialiste
Lisanne

Lisanne staat binnen ons team en bij de klant bekend als de specialiste met de ‘gouden handjes’. Met haar specialisatie in ontspannende gezichtsbehandelingen weet ze jou zo te pamperen dat je niets anders meer wilt. Naast haar kennis en kunde als specialiste, richt ze zich ook op het communicatieve aspect binnen het bedrijf. Lisanne haar balans tussen enthousiasme, rust en persoonlijke betrokkenheid maakt dat klanten zich erg snel op hun gemak voelen en keer op keer weer heel graag bij haar terugkomen.

specialiste
Bovie

Bij Bovie voel jij je meteen op je gemak. Deze stoere specialiste heeft zich sinds kort laten omscholen tot een kundige in het schoonheidsvak en is binnen mum van tijd een onmisbaar gezicht binnen ons team geworden. Haar spontaniteit als persoon en enthousiasme in haar werk maakt dat ze klanten altijd weet te overladen met positiviteit. Geef je over aan de handen van Bovie en je komt met perfecte wenkbrauwen of een stralende huid de stoel weer uit.

specialiste
Lizzy

Wanneer je bij eigenaresse Lizzy in de stoel ligt, word je ondergedompeld in haar passie voor de huid. Met haar specialisaties in acne en camouflage én met een bindweefselmassagediploma op zak, is Lizzy dé huidcoach wat betreft huidproblematiek. Voor het vinden van de beste oplossing voor jouw huid gaat ze tot het gaatje. Zij zorgt voor jouw beoogde resultaat. Lizzy start vanaf september 2023 met de studie huidtherapie en zal hierom minder achter de behandelstoel werkzaam zijn. Daarom alleen beschikbaar voor specifieke huidproblematiek. 

specialiste
Allyssia

Allyssia is de Benjamin van ons team, maar dat zegt helemaal niets over haar kunde. Deze spontane specialiste is altijd op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden en zal er alles aan doen om jou een glimlach te bezorgen wanneer jij na je behandeling in de spiegel kijkt. Met een scherp oog voor detail en precisie perfectioneert ze elke behandeling. Allyssia haar passie voor het vak is te voelen bij elke stap in de behandeling.

Laat ons voor je zorgen, daar zijn we goed in!

Onderdeel

X