Ons team

Ons team
leer onze specialistes kennen

Al onze specialistes zijn allround opgeleid. Dit houdt in dat zij in de basis over alle bevoegdheden beschikken. Schroom dus niet om een andere behandeling dan bij hen staat aangegeven bij ze te boeken.

specialiste
Carla

We zijn nog even bezig met het schrijven van een mooi tekst die onze specialiste Carla omschrijft….

specialiste
Esmée

Esmée is onze alleskunner. Door de vele variatie in behandelingen die zij aanbiedt, blijft Esmée zoveel plezier houden in het vak. Zoals je ziet straalt ze dit ook uit! Ze vindt het heerlijk om jou op jouw vrije dag in de watten te leggen, maar voor een pittige bindweefselmassage, acne behandeling of Brazilian Wax steekt ze ook graag de handen uit de mouwen. Dit zijn tevens Esmée haar specialisaties. Haar oog voor detail in combinatie met haar kennis maakt dat klanten altijd met een heerlijk gevoel de deur uitlopen.

Specialiste
Romy

We zijn nog even bezig met het schrijven van een mooi tekst die onze specialiste Romy omschrijft….

specialiste
Merel

Merel is onze verrassing van 2022. Deze sprankelende perfectionist excelleert op zon dusdanige manier dat zij bij hoge uitzondering van school een BBL traject bij ons mag lopen. Let op: dit biedt het ROC weliswaar nooit aan. Dit zegt ook meteen met wat voor type mens je te maken hebt. Iemand met ontzettend veel energie, doorzettingsvermogen en veel passie voor het vak. Al grappend noemen we haar nog wel eens ‘spongebob’. Altijd klaar om informatie te ontvangen, op te slaan en in de praktijk de beste resultaten te boeken! Merel is tevens gek op anti-cellulite behandelingen geven en het resultaat daarvan monitoren.

specialiste
Naomi

We zijn nog even bezig met het schrijven van een mooi tekst die onze specialiste Naomi omschrijft….

specialiste
Lisanne

Lisanne staat binnen ons team en bij de klant bekend als de specialiste met de ‘gouden handjes’. Met haar specialisatie in ontspannende gezichtsbehandelingen weet ze jou zo te pamperen dat je niets anders meer wilt. Naast haar kunde als specialiste, richt ze zich ook op het communicatieve aspect binnen het bedrijf. Lisanne haar balans tussen enthousiasme, rust en persoonlijke betrokkenheid maakt dat klanten zich erg snel op hun gemak voelen en keer op keer weer bij haar terugkomen.

specialiste
Bovie

We zijn nog even bezig met het schrijven van een mooi tekst die onze specialiste Bovie omschrijft….

specialiste
Lizzy

Wanneer je bij eigenaresse Lizzy in de stoel ligt, word je ondergedompeld in haar passie voor de huid. Met haar specialisaties in acne en camouflage én met een bindweefselmassagediploma op zak, is Lizzy dé huidcoach wat betreft huidproblematiek. Voor het vinden van de beste oplossing voor jouw huid gaat ze tot het gaatje. Zij zorgt voor jouw beoogde resultaat. Lizzy start vanaf september 2023 met de opleiding huidtherapie en zal minder achter de behandelstoel werkzaam. Daarom alleen beschikbaar voor huidproblematiel/

specialiste
Allyssia

We zijn nog even bezig met het schrijven van een mooi tekst die onze specialiste Allyssia omschrijft….

Laat ons voor je zorgen, daar zijn we goed in!

Onderdeel

X