Microneedling

IMG_2066[1]

Wat is microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling maken we met de dermapen honderden kleine gaatjes in de opperhuid. Hierdoor krijgt jouw huid ‘het signaal’ dat het compleet open ligt en snel aan het werk moet om nieuwe cellen aan te maken. Doordat je de huid op deze manier manipuleert, verkrijg je snel resultaat. Omdat je honderden kleine gaatjes maakt in de opperhuid, is het dus mogelijk dat je daardoor tijdens de behandeling puntbloedinkjes krijgt. Dit is niet erg en hoort erbij. Vervolgens gaat de huid zich herstellen. Het herstel van de huid zal gaan zoals een schaafwondje in zijn werking gaat en als gevolg van de behandeling kan de huid wat rood zijn. Uiteindelijk wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker!

Microneedling geeft:

  • Verbetering en aanmaak van (jong) collageen;
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding;
  • Een uiteindelijke opvulling van fijne lijntjes en putjes in de huid;
  • Verbetering van de opname van werkstoffen;
  • Bevordering van de celdeling;
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint;
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en fijne littekens;
  • Verbetering van de huidweerstand;

Hoe wordt microneedling uitgevoerd?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. Zo kunnen wij de huid goed beoordelen, en de behandeling daarop aanpassen.

Voordat we met de behandeling starten, maken we foto’s en wordt de huid grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Het needling apparaat ziet eruit als een dikke pen met als punt een kleine stamper met enkele naaldjes. Deze stamper, gaat 100-150 x per seconde op en neer. Met deze punt worden er gelijkmatige banen over de huid getrokken zodat ieder plekje huid voorzichtig “geperforeerd” wordt. Hoe diep de naaldjes de huid binnengaan, varieert van 0,25 tot en met 2 mm. Wij zullen afhankelijk van de huidverbeteringswens een bepaalde diepte kiezen. Uiteraard is deze behandeling wat gevoelig, maar de behandeling is goed uit te houden. 

Microneedling is bij uitstek geschikt voor zogenoemde ‘icepicks’. Dit zijn deukjes die ontstaan zijn door acne. Daarnaast is deze behandeling ook echt aan te raden als algehele opfrissing/opvulling voor het gelaat. Microneedling is ook fantastisch om rest pigment aan te pakken nadat een huid erg onrustig geweest is. Microneedling kan zowel op een dunne als op een dikkere huid, in tegenstelling tot microdermabrasie. Wij zijn zwaar fan van deze behandeling!

Deze behandeling wordt gegeven door de volgende specialistes: Esmée, Lizzy en Merel.

Prijzen

Losse behandeling

Microneedling inclusief hals en decolleté € 126,95,-  (60 minuten)

Microneedling exclusief hals en decolleté € 95,-  (45 minuten)

Kuur

Voor het beste resultaat raden wij een kuur van 6 keer aan, inclusief intensief thuisgebruik van de producten hannah. Er zit steeds een periode van minstens 3 weken tussen iedere behandeling.

4 x Microneedling inclusief hals en decolleté + producten € 525,-

4x Microneedling exclusief hals en decolleté + producten € 395,-

Onderdeel

X