SUmmerbody ready

Maak kennis met onze eerste 'huidtherapeutische babys'

Na ons járen te hebben verdiept in verschillende behandeltechnieken die ‘behoren te werken tegen o.a. cellulite’….zijn wij overgegaan op de aanschaf van de Icoone Lasermed. De Icoone is een mechanisch bindweefselmassage apparaat wat geprezen wordt in het hogere segment schoonheidssalon en in huidtherapeutische kringen. Eindelijk een apparaat die met betrekking tot lichaamsbehandelingen écht doet wat het belooft. We hebben niet alleen de icoone aangeschaft maar ook de adipologie. De adipologie is een apparaat dat uiterst effectief lokale vetophopingen aanpakt zonder het weefsel te beschadigen. 

Icoone lasermed

Icoone voor en na

icoone® is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage en de enige behandeltechnologie waarbij het bindweefsel (ook wel fascia genoemd) met respect wordt behandeld. Door de gepatenteerde Roboderm technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het bindweefsel. Dit gaat op een geheel pijnloze en uiterst veilige manier.

Met icoone® wordt er op de volledige gezondheid en vitaliteit van je huid gewerkt. Dus naast het effectief behandelen van medische en cosmetische indicaties zoals huidverslapping, lipoedeem en cellulite, wordt de algehele gezondheid van de huid versterkt.

Met icoone® wordt er altijd gewerkt op het draineren, verstrakken en modelleren van je huid. Je kan denken aan een behandeling om volume-verlies en fijne lijnen aan te pakken, cellulite te verminderen, een natuurlijke billift of het verminderen van de omtrek rondom je buik en flanken.

Door de extra toepassing van led en laser wordt er meer resultaat behaald op het vetweefsel versus reguliere mechanische bindweefselmassagetechnologieën.

Ben je benieuwd naar de resultaten die zijn behaald bij cliënten die je voor gingen? In het resultatenboek van icoone® delen wij verschillende voor en na foto’s. Inclusief uitleg over de uitgevoerde behandeling. 

 

Adipologie

Adipologie® is de effectieve ultrasound die vetweefsel verwijdert middels een mechanische prikkel zónder beschadiging van het weefsel.

Daarnaast is gebleken dat je met Adipologie® collageen stimuleert tot en met het onderhuids bindweefsel. Geen enkele andere technologie is in staat om het onderhuids bindweefsel op een natuurlijke manier te stimuleren. Door deze innovatieve ontwikkeling werkt Adipologie® niet alleen om lokale vetophopingen aan te pakken maar ook op bodyshaping.

If you can squeeze it, we can treat it.

De voordelen:

  • Plaatselijk, snel en pijnloos
  • Langdurig resultaat
  • Comfortabele behandelingen zonder bijwerkingen of herstelperiode
 
En het werkt als een trein!
Adipologie voor en na

Onderdeel

X