Wat zeggen klanten over ons?
Lichaamsbehandeling
Ik kom nu ongeveer 1 jaar bij jullie langs en is nog steeds geweldig en ik zie echt de verschil in mijn huid. Altijd zeer professioneel advies ook hoe thuis je huid dagelijks beter kan verzorgen.
Andreia Rosa
Gratis intake met een korte behandeling. Vervolgafspraak ingepland. Vriendelijk en professioneel. Mooie zaak, toppertje!
Bas Jonker
Petit Spa is een mooi bedrijf met kundige professionals op de werkvloer. Ze hebben veel vakkennis en houden de ontwikkeling op het gebied van huidverbetering /verzorging bij in de vorm van opleidingen en trainingen. Daarnaast zijn ze mensgericht en betrokken. Ze durven buiten kaders te denken en in mogelijkheden.
Carin Vos
Ik schrijf graag deze review omdat ik jullie super fijn prettig en deskundig vind. Fijn makkelijk contact met allen dus chapeau en heerlijke gezichtsbehandeling.
Deborah Allemans Hartog
Massage....dikke vette 10 manmanman...zalig! Niet van dat lieve poezelige, maar al m'n knopen er uit. Gezichtsbehandeling ook top! En blij met mijn wenkbrauwen.😀 tot snel!
Esther ter Steeg
Super relaxed bij Lisanne. Beste behandeling die ik bij jullie heb gehad. Was super ontspannen!! Ook lekker om niet te praten (ik had aangegeven een stiltebehandeling te willen).
Daphne Tiedink
Weer een fijne behandeling bij Merel. Wimpers en wenkbrauwen mooi gekleurd en gezicht goed geharst. Compliment!
Anja Pauli
Ik vond de afspraak echt super! Alles werd heel fijn uitgelegd en besproken, de behandeling zelf was ook geweldig. Het voelde heerlijk relaxend, ik heb erg genoten!! 🙂
Anaïs Aarntzen
Goede behandeling! Gerstekorrels verwijderen is niet de fijnste behandeling maar over het resultaat ben ik erg tevreden. De afsluitende massage was wederom erg fijn. Bedankt en tot de volgende keer. Tot zover deze review.
Betsie Looman
Professionele behandelingen en advies voor acnehuid zodat mijn dochter weer vol zelfvertrouwen op pad kan!
Claudia de Swart
Het lelijke litteken (ca. 10cm) van mijn schouderoperatie is door de bindweefselmassage en het smeren van de juiste producten echt super mooi bijgetrokken. Thanks House of Skin!
Christiaan Runia
Altijd fijn op de pijnbank bij Lizzy, als je dan alsnog na jaren terugkomt wil dat een hele hoop zeggen over de kwaliteit! Mijn acne is weg. Toppers bedankt 😘
Jantina Gosselink

Onderdeel

X