Over Ons

Esmee en Lizzy Doesburg

EEN KLEIN STUKJE GESCHIEDENIS..

Huid&Zo Doesburg

Lizzy (de huidige eigenaresse van House of Skin) heeft in 2016 Huid&Zo in Doesburg overgenomen. Ze heeft dit kleine eenmanszaakje in 5 jaar tijd uitgebouwd tot een kwalitatief sterk begrip in Doesburg e.o. In de volksmond werd vaak gezegd: “Als je een echt huidprobleem hebt, dan moet je daar naar toe”. Lizzy is een huidfreak en gaat graag tot het gaatje om een huidprobleem op te lossen. In de loop der jaren is Esmée de rechterhand van Lizzy geworden en hebben zij vanaf 2016 tot en met 2021 samen gerund. 

Valerie is in 2008 gestart met Petit Spa uit het idee om mensen een met onverdeelde oprechte aandacht, een rustpunt in de dag te geven. Een moment van terug bij jezelf komen, mooi opgeladen en stralend de deur weer uit te gaan. In 14 jaar tijd is dit bedrijf een begrip in Arnhem e.o. geworden, mede door het fantastische pand en Valerie haar neusje voor het uitzoeken van de meest liefdevolle en zorgzame personeelsleden voor haar ‘eerste kindje’. In eerste instantie is Valerie in haar eentje begonnen en uiteindelijk is haar team uitgebreid met 5 personeelsleden. 

Petit Spa

EN DAAR WAS HOUSE OF SKIN

Teamfoto recent 2023

Op 1 augustus 2021 zijn Huidenzo en Petit Spa samengevoegd tot House of Skin – by Petit Spa. 

De naam Petit Spa dekte de lading dus niet meer voor de kennis en kunde wat er met betrekking tot huidproblematiek binnen getreden is in Arnhem. Vanwege de overname van Petit Spa en het grote gedeelte vaste klanten wat er vanuit Doesburg meegekomen is naar Arnhem, zijn er ook nieuwe specialisten aangenomen om de groei binnen het bedrijf aan te kunnen. We hebben het specialistenbestand nu als een HUIS staan. We hebben bewust een verdeling gemaakt in de huidverbeterende of ontspannen gezichtsbehandelingen om ervoor te zorgen dat je de beste specialiste op het beste vakgebied krijgt voor wat jij op dat moment van ons verwacht. 

ONZE MISSIE EN VISIE

Jouw huid is onze top prioriteit.
je bent mooi, laat dat zien.

Laat ons voor je zorgen, daar zijn we goed in!

Onderdeel

X