sTAGELOPEN BIJ HOUSE OF SKIN '23-'24

Ben jij een vlotte en leergierige schoonheidsspecialiste in opleiding (niveau 3 of 4) en ben jij op zoek naar een stageplek waarbij je de kans krijgt om volledig mee te draaien in ons team? Vind jij het niet erg om zelf het heft in handen te nemen in wat je graag wilt leren? Dan ben je bij ons misschien wel aan het juiste adres! Wij zijn geen bedrijf dat jou alleen maar de stoep laat vegen en telefoontjes laat plegen. Het hoort er wel bij, maar bij ons krijg je ook de kans om je te ontwikkelen tot de specialiste die jij bent of graag wilt zijn. Let op! Je wordt bij ons veelal en snel in het diepe gegooid. Wij zijn erg gesteld op stagiaires die eigen initiatief nemen. Een beetje zelfvertrouwen is dus wel een pré. LET OP: We hebben vanaf oktober '23 enkel nog plek op maandag overdag, donderdag overdag & vrijdag overdag.

Jij bent part of the team

Binnen het team en op de werkvloer maken wij geen onderscheid tussen specialistes en specialistes in opleiding. Het enige verschil is dat klanten een behandeling kunnen boeken bij een specialiste in opleiding voor een lagere prijs. Dit omdat je niet voor niets nog in opleiding bent. Foutjes maken mag en dat weten de klanten dan ook. 

 

Qua behandelingen krijg je de kans om ontspannen gezichtsbehandelingen en massages te geven, maar ook het verven en modelleren van wimpers en wenkbrauwen én je mag leren waxen met onze Lycon wax. Je gaat, indien mogelijk, mee op trainingen van de merken waar we mee werken en uiteraard ga je ook lekker mee met onze uitjes.

SOlliciteer

Ben jij nou die vlotte schoonheidsspecialiste in spé die niet zo afwachtend is, maar het leuk vindt om zelf initiatieven te nemen? Solliciteer dan naar info@petitspa.nl en stuur je CV en een leuke motivatie mee en wie weet ben jij straks onderdeel van ons leuke team! 

Onderdeel

X