Ready 4 Summer

Een geweldige gezichtsbehandeling die je huid voorbereidt op de zomerzon.

De behandeling wordt gestart met het verfrissen van je handen en voeten met de heerlijk fris geurende Thermal Spray van Babor. Hierna kun je lekker wegzakken in onze stoel doordat de specialiste drukpunten afgaat op je hoofd en lichaam. Vervolgens wordt je gezichtshuid gereinigd. (Optioneel is harsen gelaat, epileren wenkbrauwen, verven van wenkbrauwen/wimpers) Hierna wordt er een peeling uitgevoerd die je huid optimaal voorbereidt op de zomerzon. We checken de conditie van je huid middels ons speciale doorbloedingsmasker en zullen dit kort met je bespreken. We verwijderen eventuele onzuiverheden en brengen hierna een ampul, aangepast op jou huidbeeld en een algen special-masker aan, waardoor je huid voorzien wordt van een optimale dosis vocht. Ze zal direct steviger aanvoelen en stralen. Tijdens het masker kun je genieten van een massage van schouders, nek, decolleté, en wordt er een voet-scrub uitgevoerd waarna er een verfrissende crème wordt aangebracht op je onderbenen en voeten. Geëindigd wordt er met een geschikte gezichtscrème en een verfrissende Thermal-nevel.

Een zeer complete wellness en beauty behandeling waarna je super zelfverzekerd het terras op kunt!

prijs €87,- (als duo betaal je €82,-p.p.)

Festival Edition Ampullen

Klaar voor de lange, zwoele, zomerse festivalnachten? Terwijl jij alleen hoeft na te denken over de juiste party-outfit, zorgt Babor voor je huid. De legendarische ampullen zijn er nu als limited festival-editions. Dankzij deze power-mooimakers herstelt de huid zich ook na de korte nachten en ziet ze er de volgende dag gewoon weer fris en stalend uit. Het nieuwe hennep-ampul is de absolute highlight, met een flinke knipoog naar de Woodstock-sferen van weleer.

Chill Out 24.90

Energy Load € 22,90

Recharge Now 29,90

Hydra Glow 19,90

Lifting Star 29,90

Oxy Detox 25,90

Lift & Firm Set

Speciale werkstoffen gecombineerd met moderne texturen laten de huid er jeugdiger en gladder uitzien.

Collagen Boost Infusion 7ml – werkstofconcentraat als intensieve kuur. In kennismakings-hoeveelheid.
Collagen Booster Cream 50 ml – verzorgende gezichtscrème.
NIEUW! Collagen Booster Cream Rich 15 ml – extreem volle, verstrakkende & verstevigende, verzorgende gezichtscrème, ook ideaal als nachtcrème. In kennismakingshoeveelheid.

Zolang de voorraad strekt

P.S. I Love You

Geef een feestje speciaal voor je onderbenen en voeten terwijl je geniet van een gezichts-masker. Onze voeten kunnen na het vele lopen op blote voeten en slippertjes wel wat extra liefde en aandacht gebruiken. Het “ondergeschoven kindje” wat ons hele lichaam draagt wil ook eens lekker verwend worden.

Je gezicht wordt gereinigd, gepeeld, goed doorbloed en er wordt een voedend masker aangebracht. Tijdens het inwerken van het masker worden je voeten en onderbenen verfrist middels heerlijk, geurende warme kompressen. Het geheel wordt intensief gepeeld en eelt wordt daar waar nodig verwijderd. De nagels worden netjes gevijld en tot slot volgt er een uitgebreide massage van de onderbenen en voeten. Hierdoor voelen de beentjes weer heerlijk licht en ontspannen en loop je als op wolkjes.

Duur: 60 min. Prijs: € 57,-

First Date 4 Men

Een gezichtsbehandeling afgestemd op de mannenhuid inclusief een fijne set producten, afgestemd op jouw huid voor thuisgebruik t.w.v. €33,-

De huid wordt uitgebreid gereinigd en gecontroleerd. Er wordt een peeling uitgevoerd en desgewenst worden storende haartjes weg-geëpileerd of geharst. De huid wordt intensief gevoed en ter ontspanning van de gelaat, nek en schouder spieren wordt er tot slot heerlijk gemasseerd. Aansluitend ontvang je verzorgingsadvies.
Duur: 60 min. Prijs: € 74,- (je bespaart € 21,-)

Silicone Cleansing Brush Set

Limited edition – BABOR Cleansing Set – slechts voor korte tijd beschikbaar. Het powertrio voor een zuivere huid. Inclusief reinigingsborstel, cleansing foam en Rose Toning Essence.

1. Cleansing Foam: verfrissende reinigingsschuim voor elke huidtype met anti-OX complex en special geëxtraheerd appelwater. Reinigt de huid grondig zonder ze te irriteren.

2. De reinigingsborstel met flexibele siliconen kop biedt een intensieve reiniging en activerende massage in één. Het borsteltje verwijdert onzuiverheden, talg en make-up restjes.

3. Rose Toning Essence is de perfecte afsluiter van de reiniging en als voorbereiding op de verzorging.

€ 60,- (je bespaart €23,50)