Grand Cru Rozenbeleving

’Kissed by a rose’’

Laat uw huid kussen door de rozenextracten van de witte, rode en zwarte roos. Tijdens de behandeling wordt een rozenampul aangebracht met hoogwaardige anti-aging werkstoffen. Na de behandeling ziet uw huid er gladder, gelijkmatiger en jeugdiger uit. Bij de behandeling zit een 7-daagse rozen ampullenkuur voor thuisgebruik inbegrepen.

  • Reiniging
  • Vitaliteitscheck/doorbloedingsmasker
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren/harsen gelaat
  • Rozen ampul
  • Anti-aging masker
  • Massage decolleté, schouders en hals met rejuvenating gezichtsolie

Grand Cru Rozenbeleving a 60 min. + 7-daagse ampullenkuur: :€99,-( je bespaart €22,-)

Grand Cru Rozenbeleving 90 minuten inclusief  enzymatische peeling, hoofdhuidmassage, natuurlijke dag make-up en 7-daagse ampullenkuur:€115,-

 

De Allerbeste Reiniging!

Een exclusieve reinigingsset bestaande uit de HY-ÖL en de op jouw huidbeeld afgestemde Phytoactive.
De legendarische hydrofiele olie reiniging van Babor zorgt voor een zuivere en zachte huid zonder enig gespannen gevoel. Zo wordt reinigen een moment om naar uit te zien!

De sets hebben een prijsvoordeel van 10% korting.

normaal €43,80 nu voor €39,50

Ampullen Ei

Dit prachtige ei is voorzien van 14 high performance concentraten. Deze voorzien je huid stap voor stap van vocht en alle verdere dagelijkse huid-behoeften. Bij gebruik van deze kuur zie je snel een jeugdige frisheid terug op je huid.  Als afsluiting van de kuur zorgen de grand cru ampullen voor een extra stralende teint.

€46,90 (37% prijsvoordeel / zolang de voorraad strekt)

First Date 4 Men

Een gezichtsbehandeling afgestemd op de mannenhuid inclusief een fijne set producten, afgestemd op jouw huid voor thuisgebruik t.w.v. €33,-

De huid wordt uitgebreid gereinigd en gecontroleerd. Er wordt een peeling uitgevoerd en desgewenst worden storende haartjes weg-geëpileerd of geharst. De huid wordt intensief gevoed en ter ontspanning van de gelaat, nek en schouder spieren wordt er tot slot heerlijk gemasseerd. Aansluitend ontvang je verzorgingsadvies.
Duur: 60 min. Prijs: € 74,- (je bespaart € 21,-)

Limited Edition Urban Jungle

7- daagse ampullenkuur. Het effectieve beauty-wapen! De werkstofconcentraten zijn werkzaam op de meest uiteenlopende huidbehoeften en brengen direct zichtbare resultaten teweeg. Bovendien voorzien ze jouw huid van een extra portie aan power en uitstraling!

We zeggen: Bereid je voor – de beauty-lente wordt wild!.

Glow – € 23,90

Peace – € 26,90

Hydra – € 19,90

Get lifted – € 29,90

Energy – € 26,90

Repair – € 29,90