Grand Cru Rozenbeleving

’Kissed by a rose’’

Laat uw huid kussen door de rozenextracten van de witte, rode en zwarte roos. Tijdens de behandeling wordt een rozenampul aangebracht met hoogwaardige anti-aging werkstoffen. Na de behandeling ziet uw huid er gladder, gelijkmatiger en jeugdiger uit. Bij de behandeling zit een 7-daagse rozen ampullenkuur voor thuisgebruik inbegrepen.

  • Reiniging
  • Vitaliteitscheck/doorbloedingsmasker
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren/harsen gelaat
  • Rozen ampul
  • Anti-aging masker
  • Massage decolleté, schouders en hals met rejuvenating gezichtsolie

Grand Cru Rozenbeleving a 60 min. + 7-daagse ampullenkuur: :€99,-( je bespaart €22,-)

Grand Cru Rozenbeleving 90 minuten inclusief  enzymatische peeling, hoofdhuidmassage, natuurlijke dag make-up en 7-daagse ampullenkuur:€115,-

 

Anti-aging voedingssupplementen

Anti Age All in one pakket. Mooi van binnenuit!

Petit Spa presenteert u de Doctor Babor Anti-Aging voedingssuplementen voor de schoonheid van binnenuit.

Het supplementenpakket bevat een zorgvuldig samengestelde kuur van 30 dagen. Per dag wordt de huid door een juiste samenstelling aan vitamines, mineralen en omega-3 vetzuren van binnenuit ondersteund. De supplementen zullen uw huid doen stralen.
Prijs: €89,-

Festival Edition Ampullen

Klaar voor de lange, zwoele, zomerse festivalnachten? Terwijl jij alleen hoeft na te denken over de juiste party-outfit, zorgt Babor voor je huid. De legendarische ampullen zijn er nu als limited festival-editions. Dankzij deze power-mooimakers herstelt de huid zich ook na de korte nachten en ziet ze er de volgende dag gewoon weer fris en stalend uit. Het nieuwe hennep-ampul is de absolute highlight, met een flinke knipoog naar de Woodstock-sferen van weleer.

Chill Out 24.90

Energy Load € 22,90

Recharge Now 29,90

Hydra Glow 19,90

Lifting Star 29,90

Oxy Detox 25,90

Lift & Firm Set

Speciale werkstoffen gecombineerd met moderne texturen laten de huid er jeugdiger en gladder uitzien.

Collagen Boost Infusion 7ml – werkstofconcentraat als intensieve kuur. In kennismakings-hoeveelheid.
Collagen Booster Cream 50 ml – verzorgende gezichtscrème.
NIEUW! Collagen Booster Cream Rich 15 ml – extreem volle, verstrakkende & verstevigende, verzorgende gezichtscrème, ook ideaal als nachtcrème. In kennismakingshoeveelheid.

Zolang de voorraad strekt

First Date 4 Men

Een gezichtsbehandeling afgestemd op de mannenhuid inclusief een fijne set producten, afgestemd op jouw huid voor thuisgebruik t.w.v. €33,-

De huid wordt uitgebreid gereinigd en gecontroleerd. Er wordt een peeling uitgevoerd en desgewenst worden storende haartjes weg-geëpileerd of geharst. De huid wordt intensief gevoed en ter ontspanning van de gelaat, nek en schouder spieren wordt er tot slot heerlijk gemasseerd. Aansluitend ontvang je verzorgingsadvies.
Duur: 60 min. Prijs: € 74,- (je bespaart € 21,-)

Silicone Cleansing Brush Set

Limited edition – BABOR Cleansing Set – slechts voor korte tijd beschikbaar. Het powertrio voor een zuivere huid. Inclusief reinigingsborstel, cleansing foam en Rose Toning Essence.

1. Cleansing Foam: verfrissende reinigingsschuim voor elke huidtype met anti-OX complex en special geëxtraheerd appelwater. Reinigt de huid grondig zonder ze te irriteren.

2. De reinigingsborstel met flexibele siliconen kop biedt een intensieve reiniging en activerende massage in één. Het borsteltje verwijdert onzuiverheden, talg en make-up restjes.

3. Rose Toning Essence is de perfecte afsluiter van de reiniging en als voorbereiding op de verzorging.

€ 60,- (je bespaart €23,50)