VERHOOG JE WEERSTAND MET DE IMMUNITY BOOSTER TREATMENT

 

De Immunity booster treatment is een behandeling waarbij de huid weerbaarder wordt gemaakt tegen invloeden van buitenaf. Het immuunsysteem, ook wel het afweersysteem genoemd begint namelijk bij je huid.

De tijd waarin we nu leven brengt veel onrust met zich mee, waardoor de huid barrière uit balans kan raken. Het dragen van mondkapjes kan ervoor zorgen dat de huid te weinig zuurstof krijgt, en reststoffen van huid niet goed weg kunnen waardoor irritaties of uitslag kan ontstaan. Hierdoor ben je vatbaarder voor bijvoorbeeld ziektewekkers.

Tijdens de behandeling geven de we huid een boost door het aanbrengen van een intensief ampul. Ditzelfde doosje krijgt u na de behandeling mee om dit de 6 opeenvolgende dagen voor het slapen gaan te gebruiken. Het ampul bevat de maritieme actieve stof Epocyl die helpt de huid haar essentiële functies te herstellen:

  • De huideigen afweer wordt versterkt
  • Verhoogt de huideigen vochtopslag
  • Oneffenheden worden in balans gebracht

De 60 minuten durende behandeling bestaat uit reiniging, peeling, doorbloedingsmasker, epileren van de wenkbrauwen, het verwijderen van onzuiverheden, bindweefsel stimulerende massage, het inwerken van een ampul en een afsluitende detox vitamin cream.

normaal €104,50 nu voor €79,95

Limited Edition Urban Jungle

7- daagse ampullenkuur. Het effectieve beauty-wapen! De werkstofconcentraten zijn werkzaam op de meest uiteenlopende huidbehoeften en brengen direct zichtbare resultaten teweeg. Bovendien voorzien ze jouw huid van een extra portie aan power en uitstraling!

We zeggen: Bereid je voor – de beauty-lente wordt wild!.

Glow – € 23,90

Peace – € 26,90

Hydra – € 19,90

Get lifted – € 29,90

Energy – € 26,90

Repair – € 29,90

Grand Cru Rozenbeleving

’Kissed by a rose’’

Laat uw huid kussen door de rozenextracten van de witte, rode en zwarte roos. Tijdens de behandeling wordt een rozenampul aangebracht met hoogwaardige anti-aging werkstoffen. Na de behandeling ziet uw huid er gladder, gelijkmatiger en jeugdiger uit. Bij de behandeling zit een 7-daagse rozen ampullenkuur voor thuisgebruik inbegrepen.

  • Reiniging
  • Vitaliteitscheck/doorbloedingsmasker
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Epileren/harsen gelaat
  • Rozen ampul
  • Anti-aging masker
  • Massage decolleté, schouders en hals met rejuvenating gezichtsolie

Grand Cru Rozenbeleving a 60 min. + 7-daagse ampullenkuur: :€99,-( je bespaart €22,-)

Grand Cru Rozenbeleving 90 minuten inclusief  enzymatische peeling, hoofdhuidmassage, natuurlijke dag make-up en 7-daagse ampullenkuur:€115,-

 

First Date 4 Men

Een gezichtsbehandeling afgestemd op de mannenhuid inclusief een fijne set producten, afgestemd op jouw huid voor thuisgebruik t.w.v. €33,-

De huid wordt uitgebreid gereinigd en gecontroleerd. Er wordt een peeling uitgevoerd en desgewenst worden storende haartjes weg-geëpileerd of geharst. De huid wordt intensief gevoed en ter ontspanning van de gelaat, nek en schouder spieren wordt er tot slot heerlijk gemasseerd. Aansluitend ontvang je verzorgingsadvies.
Duur: 60 min. Prijs: € 74,- (je bespaart € 21,-)