Plasma Lift

Plasmalift behandeling

Indicaties voor Plasma Lift

De plasmalift behandeling is ideaal voor een verslapte huid. Of het nou gaat om overhangende oogleden, een hangende buik na bijvoorbeeld een zwangerschap of een verslapte hals en/of decolleté… Deze behandeling kan het allemaal aanpakken! Deze behandelmethode kwam circa 3/4 jaar geleden op de markt met spectaculaire resultaten. Sinds wij er mee werken zijn we er ook zo blij mee! Vooral omdat de resultaten die worden geboekt zonder enige vorm van cosmetische chirurgie zijn. 

Dus wens jij jouw huid en je uitstraling op te frissen en er toch geheel natuurlijk uit te blijven zien? Dan ben je van harte welkom voor een kosteloze en vrijblijvende intake.

Waarom plasmalift en geen cosmetische chirurgie?

Plasmalift ingezoomd
  • Het is een korte behandeling en je hebt naderhand geen hechtingen;
  • Er wordt niet gesneden of geïnjecteerd dus er zijn geen blijvende littekens zichtbaar;
  • De plasma lift behandelingen zijn betaalbaar;
  • Je krijgt een algehele verbetering van de huid;
  • Je hebt een korte herstel periode van slechts (ca.)7 dagen;
  • Er zijn minimale bijwerkingen (2 dagen zwelling en 5-7 dagen korstjes);
  • Je hebt geen risico dat er te veel huid weggehaald wordt;
  • Je behoudt je natuurlijke uitstraling;
  • In slechts 1 tot 3 behandelingen is het eind resultaat bereikt.

Hoe ziet een plasmalift behandeling eruit?

Allereerst wordt er voorafgaand aan de plasmalift een intake gesprek gehouden. Tijdens dit gesprek wordt de behandelmethode uitgelegd en daarna wordt er gekeken of deze behandeling op jouw huid toepasbaar is. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

Wanneer jouw huid en medische achtergrond akkoord bevonden zijn, zullen we daarna een afspraak inplannen voor de behandeling. Middels een plasmatische flits, die geproduceerd wordt door het apparaat, verschijnen er zogeheten plasmaspots. Wij zetten allemaal kleine plasmaspots op de plek waar jij de overtollige huid weg wil hebben. Deze plasmaspots veranderen al tijdens de behandeling in oppervlakkige korstjes. Deze korstjes zullen binnen 5-7 dagen van de huid afvallen. Hierna zal de huid gelift zijn en er lichtroze uit zien. 

De behandelde huid wordt na een behandeling getriggerd om (jong) collageen aan te maken. Door het oppervlakkig ‘wegschroeien’ van de huid én de prikkeling tot aanmaak van (jong) collageen, ontstaat verstrakking én lifting van de behandelde zone. Afhankelijk van de conditie van de huid en de mate van verslapping kan het gewenste resultaat binnen 1 tot 3 behandelingen worden bereikt. Uiteindelijk is het resultaat dus een prachtig gelifte huid zonder dat gesneden hoeft te worden.

Voordat we gaan behandelen verdoven we het te behandelen gebied met een verdovingscreme. De behandeling is gevoelig maar niet extreem pijnlijk. De resultaten van de behandeling houden gemiddeld 2 jaar aan. Ten slotte kun je jaarlijks een touch up laten uitvoeren om het resultaat te blijven behouden. Lizzy & Esmée voeren deze behandeling uit. 

Herstelproces plasma

Geschikte gebieden en prijzen:

Boven oogleden € 450,-
Onder oogleden € 450,-
Boven & onder oogleden € 800,-
Decolleté € 500,-
Wenkbrauw lift € 350,-
Boven oogleden + wenkbrauw lift € 625-
Fronsrimpel € 150,-
Neuslippenplooi € 300,-
Wangen lijnen (marionetlijnen) € 450,-
Kraaienpootjes € 300,-
Bovenlip € 375,-
Onderlip € 399,-
Hals lift klein € 450,-
Hals lift totaal € 775,-
Huid voor de oren € 300,-
Kaaklijn – kin – huid voor de oren € 550,-
Buikhuid “Mommy tummy” vanaf € 450,-
Pigmentvlekken vanaf € 75,-
Fibromen / steelwratjes vanaf € 75,-

Wij werken met de apparatuur en producten van Beautycol Cosmetics.

Resultaat plasma buik
Resultaat plasma oog
Resultaat plasma hals

Onderdeel

X