Camouflage

Camouflage Dermacolor 1

Oneffenheden

Tattoos, spataderen, pigmentstoornissen, wijnvlekken en littekens zijn vaak oneffenheden die vervelend kunnen zijn. Cosmetische chirurgie kan deze huidafwijkingen in veel gevallen helpen te verminderen, maar toch blijven delen van de plek vaak zichtbaar. Wij kunnen hierin een belangrijke rol spelen middels camouflagetherapie. Met speciaal ontwikkelde producten kunnen huidproblemen (tijdelijk) onzichtbaar gemaakt worden. 

Behandeling

Camouflage tattoo Lizzy

Wij behandelen de specifieke plek door toepassing van de camouflageproducten. Dit zijn producten die speciaal ontwikkeld zijn voor camouflage. De producten zijn getest zijn op houdbaarheid, slijtvastheid en vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur verkregen die het best overeenkomt met jouw huidskleur. Daarna gebruiken we een fixatie met poeder en/of een spray zorgen we ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof). Lizzy is onze professional op het gebied van camouflagetherapie.

De behandeling door de schoonheidsspecialist leidt vaak tot zeer bevredigende resultaten. Omdat het om blijvende afwijkingen gaat is het belangrijk dat je zelf handig wordt in het camoufleren. Wij helpen je daar natuurlijk bij. We kunnen je ook alleen camoufleren voor een belangrijke dag. Denk aan bruiloft, sollicitatie of een zakelijke ontmoeting. Voor één dag is dan jouw storende tattoo, vitiligo, wijnvlek of spatader even niet aanwezig. Vaak boeken wij hiervoor ook een proef afspraak in om zeker te weten dat jij die dag tevreden zult zijn met jouw resultaat.

Prijzen

De eerste behandeling bestaat uit kleurbepaling. Deze behandeling duurt 60 minuten en bedraagt € 70,-. De tweede behandeling hebben wij de kleuren, die specifiek op jouw huidskleur afgestemd zijn binnen en gaan we jou zelf leren hoe je kunt camoufleren. Deze behandeling duurt 45 minuten en bedraagt € 50,-. De producten die voor jou besteld worden zijn plus minus € 100,-. In de laatste afspraak laten we jou terugkomen om te bespreken hoe het camoufleren is gegaan en of we jou nog ergens mee kunnen helpen. Deze afspraak kost € 30,-. Het totaalbedrag van camouflage is € 250,-.

Omdat wij camouflage-gespecialiseerd zijn, is het in vele gevallen zo dat er vanuit de zorgverzekering een bedrag openstaat hiervoor. Dat wil zeggen dat je een deel van je behandeling kunt declareren bij je zorgverzekering. Kijk dus altijd je zorg polis even na, onder de kop ‘camouflagetherapie’ voordat je bij ons naar binnen loopt.

Onderdeel

X