Voor een strak lijf rennen we een paar keer per week wat rondjes om het park. Je traint je lichaam intensief. Voor een jong en strak gezicht te krijgen, denken we vaak meteen groots door een chirurg er in te laten snijden of spuiten. Zonde, want als je de op de juiste manier je gezicht traint en aandacht geeft, heb je die spuit echt niet nodig.

Rimpels verwijderen kan ook op een andere manier en wij helpen je graag een beetje op weg.

Micro needling
In onze beatysalon in Arnhem is het al een enorme hit, Micro Needling. Ook niet zo gek, want Angelina Jolie en Cameron Diaz zijn ook enorme fan om via deze behandeling er jong en stralend uit te zien. Tijdens een Micro Needling-behandeling in onze schoonheidssalon wordt er via een speciaal apparaat hele fijne naaldjes in de huid geprikt. Door het prikken ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid, waardoor voedingsstoffen als hyaloronzuren (huideigen vochtbinders) extra sterk worden opgenomen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat: een huid die dikker, sterker, soepeler en egaler van kleur is.

TCA Peeling
Wil je ook helemaal niets met ieniemienie naalden te maken hebben, dan raden we een chemische TCA Peeling aan. Klinkt eng, maar dat is het niet. Tijdens een TCA Peeling worden oppervlakkige (oude) huidlagen verzocht te vertrekken. Daardoor wordt de huid gestimuleerd nieuwe huidlagen aan te maken die beter van structuur zijn. Hierdoor worden de oppervlakkige lijntjes in het gezicht verzacht en krijgt de huid een egalere kleur. Nadat de huid is hersteld van de peeling, ziet de huid er frisser, zachter en gladder uit.

Voor thuis
Zowel voor de Micro Needling-behandeling als een chemische TCA Peeling kun je bij Petit Spa in Arnhem terecht. Nu nog een huis-, tuin- en keukentip: gebruik iedere dag een dagcrème met een minimale zonnebeschermingsfactor 15. De zon is de grootse boosdoener als het gaat om huidveroudering en rimpels. En ja, ook als het hagelt, sneeuwt en dondert kun je maar beter goed beschermt zijn. Voorkomen is beter dan genezen.