Het is weer lente, dus je huis is toe aan een lentepoets. Die auto moet toch ook echt een keertje naar de apk, je kat krijgt het beste voer, je kinderen ontbreekt het aan niks en ’s avonds lig jij na een drukke dag jongleren uitgeteld op de bank. Jouw eigen tijd is er dan ergens tussen RTL Late Night en het moment totdat je in slaapt valt. Er gaat iets mis. Want wanneer gun jij jezelf jouw eigen apk of die lentepoets?

Die auto mag niet veranderen in een roestbak, maar je wilt zelf toch ook niet veranderen in een uitgedroogd vaatdoekje? Het is dus tijd voor jouw eigen poetsbeurt. Op een fris gepoetste toet staat dat lente kleurtje namelijk ook veel beter. Dus pak die pen (lekker basic), noteer en gun jezelf een fijne apk bij Petit Spa. (Hoe leuk, dat rijmt ook nog eens!)

It’s cocktail time baby
Voor een verfrissende lentebehandeling raden wij de mesotherapie aan. Dit is een doeltreffende en naaldloze gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt er een soort cocktail diep in de huid gebracht. Die cocktail bestaat uit belangrijke ingrediënten (maar liefst 54!), waaronder Hyaluronzuur en talloze belangrijke vitamines en mineralen. Deze therapie is de meest effectieve methode om fijne rimpeltjes en lijntjes te vervagen, de verslapte huid te verstevigen en de doffe/ vermoeiende huid te laten verdwijnen. Kortom: je bent daarna helemaal lenteproef.

De perfecte uitstraling kneden en kleien
Ja, je leest het goed: een beetje kneden kan wonderen doen met je uitstraling. Zo kan een bindweefselmassage er voor zorgen dat je huid er jonger en strakker uit zal zien, doordat de conditie van de huid door de massage wordt verbeterd. Door het trekken en rollen van de huid komt er als het ware een mechanische prikkel vrij die het bindweefsel in de huid als het ware wakkerschut en verstevigt. Dus kom maar door met die stralende huid inclusief fijn lentezonnetje.

Om je nog even over de streep te trekken: hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter je voor andere kan zorgen. Dus gun jezelf dat ene momentje voor jezelf en ga fris de lente in. Meer weten over onze behandelingen en producten of een afspraak maken? Kijk op onze website of bel even naar Petit Spa.