Wil je je huid eens lekker oppeppen en haar meer vitaliteit, weerstand en glans geven? Gebruik dan een ampullenkuur. Dit is het meest geconcentreerde verzorgingsproduct verkrijgbaar op de cosmeticamarkt. De werkstoffen zijn opgebouwd uit de fijnste moleculen, zodat het sneller en dieper de huid ingaat dan bijvoorbeeld een crème of een masker, vandaar dus ook dat we haar wel eens het boost-bommetje voor de huid noemen.

Er zijn veel verschillende soorten ampullen met diverse verzorgingseigenschappen. Het ene ampul voedt je huid en het andere verfijnt of hydrateert haar bijvoorbeeld.
Wil je advies bij de keuze van een ampullenkuur, laat je huid dan even bekijken door een schoonheidsspecialiste.

Een ampul zit in een klein glazen flesje wat je voor gebruik bij de hals openbreekt. Het ampul wordt in een keer gebruikt. Je kunt het niet bewaren voor een andere dag. Er zitten namelijk alleen maar krachtige werkstoffen in het flesje en er zijn geen conserveringsstoffen en/of andere ingrediënten toegevoegd die het product langer houdbaar maken. Klop het vloeibare product uit het ampul in je handpalm en masseer of tokkel het product hierna je huid in.

Het gebruiken van een ampul geeft een heel luxueus gevoel. Het is van begin tot het einde een feestje. De plop van het brekende glas, de geurbeleving, het tintelende gevoel op je huid en tot slot een stralend effect. Een beauty-moment om van te genieten.

Gebruik een ampul (tenzij anders aangegeven) met voorkeur voor het slapengaan na een grondige reiniging van je gezicht.
Na het aanbrengen van het ampul kun je een nachtcrème aanbrengen.
Wil je dat je ampul dieper de huid ingaat, gebruik haar dan na het uitvoeren van een mooie peeling. Je ampul wordt beter opgenomen door de huid.

Een ampullenkuur is het beste om 4x per jaar te gebruiken, bij het wisselen van de seizoenen of bijvoorbeeld wanneer je een feestje hebt waarbij je wilt stralen.

Valerie
Petit Spa