Waxen / harsen

Waxen en harsen is een van de meest populaire methoden voor tijdelijke ontharing. Bij Petit Spa in Arnhem is waxen en harsen hetzelfde. Het voordeel van harsen boven scheren of andere ontharingscrème, is dat de haren langer wegblijven en zachter terug komen. Dit komt doordat dat de haren volledig met wortel en al verwijderd worden tijdens de behandeling. De haren die naar zes tot acht weken terugkomen voelen niet aan als harde stoppels. Het zijn als het ware nieuwe haren die dunner zullen aanvoelen.

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens het harsen maken wij gebruik van warme hars van Babor. Deze hars is hypoallergeen en is deze ook zeer geschikt voor een gevoelige huid, wat de kans op een allergische reactie nihil maakt.

Gedurende de behandeling wordt de warme hars aangebracht op het lichaamsgebied die jij graag haar vrij wilt hebben. Dan wordt er een strip op de hars aangebracht een aangeduwd. Daarna wordt de strip, met hars en haren, van de huid verwijderd. De strip wordt tegen de haarrichting van de huid afgetrokken. Deze manier van ontharen is vanzelfsprekend iets vervelender dan scheren, maar de resultaten zijn er dan ook naar.

Voorbereiding

Tijdens een harsbehandeling mogen haren niet te lang of te kort zijn. Een lengte tussen de 0,5 en 1,5 centimeter wordt al beste lengte gezien. Als de haren te kort zijn, kan de hars niet hechten aan de haren en kunnen zij niet verwijderd worden. Als de haren te lang zijn wordt de behandeling onnodig pijnlijk.

Nazorg

Wij adviseren op de dag van de harsbehandeling niet onder de zonnebank, in de sauna te gaan of de huid te scrubben.

Prijs

Harsen gezicht vanaf € 15,00
Harsen bovenlip € 12,00
Harsen bovenlip en kin € 16,00
Harsen oksels € 17,00
Harsen bikinizone € 27,00
Harsen Brazilian/ Hollywood (streepje of alles weg) € 39,00
Harsen bovenbenen € 29,00
Harsen onderbenen € 27,00
Harsen benen geheel € 49,00
Harsen rug borst of buik € 37,00
Harsen armen € 29,00
Harsen gehele lichaam €180,00

Harsen overige onderdelen op aanvraag

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Neem contact op
Online afspraak maken