VPL Collageen Lichtbehandeling
(Variable Pulsed Technology)

Wat houdt de behandeling in?

De VPL-methode is een zeer veilige en effectieve methode die toegepast kan worden op bijna elke plek van het lichaam. Iedere flits wordt er een gebied van 5cm2 huid behandeld. Door de lichtflitsen denkt de huid dat zij is beschadigt, waardoor zij extra collageen gaat aanmaken. Dit doet zij omdat de huid door collageen wordt hersteld. Door de behandeling zal de huid dus een boost krijgen zonder haar echt te beschadigen. Hoe meer collageen een huid heeft, hoe gladder de huid zal zijn.

Met de VPL kunnen bijna alle huidtypen behandeld worden voor zowel vrouwen als mannen. Je kunt een behandeling ondergaan om de volgende huidproblemen te verbeteren:

  • Fijne rimpels en lijntjes
  • Verlies van elasticiteit
  • Grove huidstructuur en grove poriën
  • Acne huid
  • Gesprongen haarvaatjes/ couperose
  • Roodheid van huid
  • Pigment- en ouderdomsvlekje

Waar je rekening mee moet houden

VPL-behandelingen en een bruine huid gaan niet samen. Hoe witter de huid is, hoe beter het resultaat per behandeling. Als de huid gebruind is door zon of zonnebank dien je minstens vier weken te wachten met de VPL-behandeling. Zolang de huid bruin is zal het rendement van de VPL-behandelingen heel wat minder zijn. Bovendien bestaat het gevaar dat jouw huid pigmentvlekken en dépigmentatievlekken gaat vormen als je de nodige wachttijd na bruining niet respecteert.

Smeer vier weken voor, tussen je behandelingen en ten minste tot 4 weken na je behandeling een hoge spf factor(50).

Je mag tussendoor wel “bruinen zonder zon” gebruiken of je laten bruin spuiten met een Air Brushsysteem. Vanaf 14 dagen vóór de volgende VPL-behandeling dien je echter te stoppen. Om een gebruinde huid sneller haar oorspronkelijke kleur terug te laten krijgen, kun je regelmatig (zelfs dagelijks) een peeling-shower-gel gebruiken.

Gemiddeld heb je ongeveer 5 behandelingen nodig, met telkens  een tussenpose van drie a vier weken. Hierna kun je het resultaat 1 keer per 2 tot 3 maanden onderhouden met een behandeling.

Prijs

gelaat € 80,- per behandeling
gelaat, nek en decollete € 125,- per behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. De specialiste kan de te behandelen huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen.

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Neem contact op
Online afspraak maken