Medical Peel (chemische peeling)

Wens je een huid die ‘als nieuw’? Dan is een Medical Peel kuur echt wat voor jou. Er ontstaat een nieuwe, frisse, rozige huid. Na ca. vier behandelingen zijn je al fijne lijntjes verdwenen. Pigmentvlekken zijn weg en je gehele huid is verfijnd.

Voor welke huidaandoening?

Deze chemische peeling is geschikt voor;

  • Lichte huidtypen
  • Huidverjonging
  • Acne littekens
  • Dikke grove huid
  • Grove poriën
  • Opfrissen van de huid
  • Zon-beschadiging
  • Oppervlakkige pigmentatie
  • Als je snel resultaat wilt

De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden.

Wat houdt de behandeling in?

Een Medical Peel zorgt ervoor dat oppervlakkige lijntjes worden verzacht en verkleuringen van de huid worden vermindert.

Door de zuren die de peeling bevat wordt er een intensieve afschilfering van de huid in gang gezet, hierdoor wordt de huid gedwongen een nieuwe huidlaag aan te maken. Het netwerk van elastine en collageen wordt op deze manier intensief verstevigd. De huid ziet er gladder, jonger en frisser uit.

Deze peeling is erg veilig en we kunnen je verschillende concentraties bij de behandeling aanbieden: op deze manier kunnen we jouw huid steeds nauwkeurig en veilig behandelen.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid intake gesprek plaats.

Resultaat en bijwerkingen

Vlak na de behandeling kan de huid nog warm of tintelig aanvoelen maar dit gevoel verdwijnt snel. De huid kan iets roder zijn maar je kunt gewoon je dagelijkse bezigheden vervolgen. Je hoeft geen rare reacties te verwachten. Je verkleurt en/of vervelt niet.

Nazorg

Nadat de peeling uitgevoerd is, moet deze goed beschermd worden tegen zonlicht (circa vier weken.) Het is belangrijk in die weken de huid in te smeren met een zonnebrandcrème met een  beschermingsfactor van SPF50. De huid zal na de behandeling veel vragen aan voeding en werkstoffen. Zorg er dus voor dat je gezond eet en voldoende water/kruidenthee drinkt. Gebruik eventueel voedingssupplementen om eventuele tekorten aan te vullen. Daarnaast is het goed om een hoogwaardig serum en een crème te gebruiken. Wanneer je deze producten gebruikt in combinatie met de behandeling, zullen de resultaten van de behandeling verhoogd én verlengd worden.

 

voor een opfrissertje volstaat een enkele behandeling. Wil je je huid intensief verbeteren kies dan voor een kuur van 4-6 behandelingen.

Prijs

De kosten voor een Medical Peel is €72,- per behandeling.

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Neem contact op
Online afspraak maken