Sea Creation

SeaCreation is een lange, exclusieve gezichtsbehandeling (120 minuten) waarbij we met de crème de la crème van Babor werken. Na deze unieke behandeling is uw huid zichtbaar en voelbaar strakker, stralender en jonger.

Wat maakt deze behandeling/producten uniek? De producten die gebruikt worden bevatten o.a. een micro-organisme, genaamd ‘thermophilus’. Dit organisme leeft in de diepzee van de Guaymas-baai (diepte van de Zuidpoolzee). Dit is een vulkanisch gebied waar de temperatuur van het water steeds verandert. In dit gebied is praktisch geen leven mogelijk maar dit micro-organisme heeft de eigenschap om continue haar DNA aan te passen. Je kunt je voorstellen wat dit ingrediënt doet voor je huid. Het spreekt het regenererend vermogen van de huid en haar DNA efficient aan.

In combinatie met een zeldzaam anti-aging proteïne en het exclusieve green caviar algen extract hebben deze producten een bijna magische werking op de huid. De Producten van de SeaCreation verzorgingslijn zijn geschikt voor nagenoeg elk huidtype.

Werking

anti rimpel
anti aging
antioxidant
anti roodkleuring
procollageen
celreparatie
huidbescherming
vocht
uitstraling
vitalisering
gladmakend

Na de reiniging van uw huid en het opbrengen van een doorbloedingmasker wordt een enzymenpeeling aangebracht. Tijdens het inwerken van de enzymenpeeling krijgen uw armen en uw handen een peeling met zeezout. Vervolgens wordt na deze enzymenpeeling een vliesmasker aangebracht. Tijdens het inwerken van het vliesmasker worden uw armen en handen heerlijk gemasseerd met de SeaCreation crème.
Na het masker volgt de Effective Touch massage. Dit is een speciale massage die door Babor ontwikkeld is. Tevens wordt er een serum aangebracht. Dit serum bevat vier maal zoveel werkstoffen als een crème.

Prijs

Duur: 120 minuten
Prijs: € 170,-

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Apsraak maken