Een frisse uitstraling en jeugdige gladde huid.

Babor ontwikkelde Reversive; een nieuwe Anti-Aging serie met het innovatieve Re-Youth Complex. Reversive maakt de huid zichtbaar strakker, gladder en vermindert de rimpeldiepte.

Werkstoffen RE-YOUTH COMPLEX

Telovitin – houd de cellen langer jong

De op de Nobelprijs bekroonde onderzoeken celbeschermende werkstof Telovitin ondersteund de huid bij het behoud van haar jeugdigheid. De telomeren worden beschermd tegen vroegtijdige afbraak en op deze manier wordt de levenscyclus van de cellen verlengd.

Agicyl – activeert de huideigen pro youth bescherming

De hoofd anti-aging factoren zoals vrij radicalen en milieuvergiften worden ingeperkt en de cellen worden via de activering van de levensverlengende genen langer jong gehouden.

Lumicol – zorgt voor lichtkracht en uitstraling

Opeenhopingen van proteïnen in het weefsel worden door de activering van thioredoxin-proteïne afgebroken en daardoor worden kleurverschillen in de teint hersteld. De huid krijgt haar lichtkracht terug.

Epocyl – onmiddellijk zichtbaar effect van gladheid

Legt zich met zijn structuur op het huidoppervlak en vult binnen 15 minuten rimpels en oneffenheden zichtbaar op.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt je huid uitgebreid gereinigd. Storende haartjes worden verwijderd. Vervolgens wordt er een doorbloedingsmasker op je huid aangebracht. Dit opent je poriën en bevorderd de doorbloeding en de opnamecapaciteit van je huid. Daarnaast fungeert dit masker als vitaliteitscheck. De schoonheidsspecialiste zal aan de hand van de werking van dit masker namelijk precies kunnen zien hoe het met je huid gesteld is. Mocht je het interessant vinden dan kun je zelf met een spiegeltje meekijken wat er met je huid gebeurt. De specialiste zal je dan uitleg geven. Wanneer nodig worden je onzuiverheden verwijderd.

Hierna wordt er een fruitzuurpeeling aangebracht. De dode huidcellen die zich aan de oppervlakte van je huid bevinden worden hierdoor verwijderd, hierdoor zal je huid na deze peeling direct meer stralen. Tijdens het inwerken van deze peeling worden je handen en armen heerlijk gescrubt met een hymalaya-zout / shaping-olie combinatie.

Vervolgens wordt er een lip volume behandeling uitgevoerd en kun je genieten van een uitgebreide gelaats lifting-massage met het Reversive serum en een oog-liftende behandeling. Hierna wordt het bijzondere Reversive treatment masker aangebracht wordt, wat nadien een verbluffend verjongend resultaat geeft. Tijdens het intrekken van dit masker worden je handen en armen uitgebreid gemasseerd.

Tenslotte wordt de Reversive cream aangebracht en kun je kiezen voor het aanbrengen van een lichte make-up.

Prijs

Duur: 90 minuten
Prijs: € 140,-

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Apsraak maken