Mesotherapie

Mesotherapie is een gezichtsbehandeling om huidverhoudering tegen te gaan en de huidverjonging te stimuleren. Deze therapie is de meest doeltreffende methode om fijne rimpeltjes en lijntjes te vervagen en de verslapte huid te verstevigen. Het heeft een snelle en diepe werking.

Petit Spa in Arnhem maakt gebruik van naaldloze mesothearpie. Bij deze behandeling komen dus geen naalden aan te pas en is het geheel pijnloos, wat ook wel electroparatie wordt genoemd.

Voor welke huidaandoening?

No Needle Mesotherapie is geschikt voor;

  • Droge huid;
  • Rijpere huid;
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes;
  • Vette huid;
  • Vale en/of doffe huid;
  • Rokershuid;
  • Zonbeschadigde huid;
  • Acne littekens.

De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden, zelfs voor de meest gevoelige.

Wat houdt de behandeling in?

Bij Mesotherapie wordt een cocktail, welke bestaat uit 54 huideigen ingrediënten, waaronder Hyaluronzuur, diep in de huid gebracht. De ingrediënten zorgen ervoor dat de huid steviger aanvoelt en weer volume krijgt. Bovendien zitten er talloze belangrijke vitamines en mineralen in de zorgvuldig samengestelde cocktail die de huid helpen opbouwen en beschermen. Tijdens de behandeling kun je lichte prikjes of schokjes in de huid voelen. We werken met zwak stroom en de spierintensiteit wordt geactiveerd.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. De huidtherapeut kan de huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen. Ook krijgt de huid een peeling met het microdermabrasie-apparaat, waardoor de dode huidcellen verdwijnen.

Resultaat en bijwerkingen

Meso electroporatie is een intensieve maar nagenoeg pijnloze behandeling. Na de behandeling is het resultaat gelijk goed te zien. Ook is vrijwel gelijk zichtbaar dat de spierintensiteit is verbeterd, strakkere contouren en lifting rondom de ogen. Door goed het thuis verzorgingsadvies op te volgen zal er een snel effectief resultaat te zien zijn.

Nazorg

Mesotherapie wordt geadviseerd in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per kwartaal.

Petit Spa heeft, ter aanvulling van de behandeling, speciale producten voor thuisgebruik. Wanneer je deze producten gebruikt in combinatie met de behandeling, zullen de resultaten van de behandeling verhoogd én verlengd worden.

Aanvullende behandelmethodes

Inmiddels is bewezen dat Mesotherapie nog mooiere resultaten geeft wanneer je deze behandeling volgt in combinatie met microdermabrasie (deze zit daarom ook standaard in uw behandeling).

Prijs

De kosten voor Mesotherapie is €160,00 per behandeling (incl. microdermabrasie). Voor een kuur van 4x is de prijs € 550,-

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Neem contact op
Online afspraak maken