Microdermabrasie

Microdermabrasie vernieuwt en verjongt de huid. Het is op dit moment de meest geavanceerde techniek op het gebied van verfraaiing en verjonging van de huid. Microdermabrasie vernieuwt de bovenste huidlagen en verbetert daardoor de huidstructuur. Droogtelijnen en rimpels vlakken af, acne putjes, littekens, pigmentstoringen en ouderdomsvlekken verminderen aanzienlijk.

Microdermabrasie is geschikt voor onder meer een ouder wordende huid, ouderdomsvlekken, een doffe huid, een vermoeide huid en de eerste fijne rimpels.

De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden, zelfs de meest gevoelige!

Microdermabrasie wordt geadviseerd in kuurverband van 6-8 wekelijkse behandelingen. Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per kwartaal. Petit Spa biedt u, ter aanvulling van de behandeling, speciale producten voor thuisgebruik. Wanneer u deze producten gebruikt in combinatie met de behandeling, zullen de resultaten van de behandeling verhoogd én verlengd worden.

prijs: € 90,00 per behandeling

Mesotherapie

Mesotherapie is een behandeling in de strijd tegen huidveroudering. Deze therapie is de meest doeltreffende methode om fijne rimpeltjes en lijntjes te vervagen en de verslapte huid te verstevigen. En dit op een geheel pijnloze manier! Bij Mesotherapie wordt een cocktail, welke bestaat uit 54 huideigen ingrediënten, waaronder Hyaluronzuur, diep in de huid gebracht. De ingrediënten zorgen ervoor dat de huid steviger aanvoelt en weer volume krijgt. Bovendien zitten er talloze belangrijke vitamines en mineralen in de zorgvuldig samengestelde cocktail die de huid helpen opbouwen en beschermen.

No Needle Mesotherapie is geschikt voor onder meer een ouder wordende huid, een vermoeide huid en de eerste fijne rimpels. De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden, zelfs de meest gevoelige!

Inmiddels is bewezen dat Mesotherapie nog mooiere resultaten geeft wanneer u deze behandeling volgt in combinatie met microdermabrasie. (deze zit daarom ook standaard in uw behandeling) Mesotherapie wordt geadviseerd in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per kwartaal.

Petit Spa biedt u, ter aanvulling van de behandeling, speciale producten voor thuisgebruik. Wanneer u deze producten gebruikt in combinatie met de behandeling, zullen de resultaten van de behandeling verhoogd én verlengd worden.

prijs: €150,00 per behandeling (incl. microdermabrasie)

Chemische peeling

Bij de chemische peeling of TCA wordt trichloride azijnzuur gebruikt. Deze peeling is erg veilig en we kunnen u verschillende concentraties bij de behandeling aanbieden: op deze manier kunnen we uw huid steeds nauwkeurig en veilig behandelen.

De chemische peeling is geschikt voor onder meer een ouder wordende huid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acnehuid, een doffe huid, een vermoeide huid en de eerste fijne rimpels. De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden. De chemische peeling, TCA, wordt geadviseerd in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen.

Na deze kuur volstaat één herhaalbehandeling per kwartaal. Petit Spa biedt u, ter aanvulling van de behandeling, speciale producten voor thuisgebruik. Wanneer u deze producten gebruikt in combinatie met de behandeling, zullen de resultaten van de behandeling verhoogd én verlengd worden.

prijs: € 99,00 per behandeling

Huidverbetering VPL

Huidverjonging gelaat en decolleté v.a. € 150,-
Acné behandeling gelaat v.a. € 150,-
Verwijderen pigmentvlekken v.a. € 30,-
Verwijderen couperose v.a. € 30,-

 

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Apsraak maken