Brazilian – Hollywood Wax

Ook voor een Brazilian of Hollywood wax ben je bij Petit Spa in Arnhem bij het juiste adres. Bij beide behandelingen wordt al het haar rondom de schaamstreek (inclusief intieme delen) verwijderd. Bij een Brazillian laten wij alleen een mooi streepje haar over op de venusheuvel. Wil je liever helemaal geen haar meer daar beneden? Dan raden wij je aan om voor een Hollywood Wax te kiezen. Beide behandelingen geven een glad en zacht resultaat en zal op een zeer professionele methode worden uitgevoerd.

Waxen en harsen is een van de meest populaire methoden voor tijdelijke ontharing. Waxen en harsen is hetzelfde. (het ene is de Amerikaans/Engels woord en het ander Nederlands;-) Het voordeel van harsen boven andere ontharingsmethodes, is dat de haren langer wegblijven en zachter terug komen. Dit komt doordat dat de haren volledig met wortel verwijderd worden tijdens de behandeling. De haren die na zes tot acht weken terugkomen voelen niet aan als harde stoppels. Het zijn nieuwe haren die dunner zullen aanvoelen.

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens het harsen maken wij gebruik van warme hars van Babor. Deze hars is hypoallergeen en is zeer geschikt voor een gevoelige huid, wat de kans op een allergische reactie nihil maakt.

De warme hars wordt aangebracht op de schaamstreek. Dan wordt er een strip op de hars aangebracht en aangeduwd. Daarna wordt de strip, met hars en haren, van de huid verwijderd. De strip wordt tegen de haarrichting van de huid afgetrokken. Deze manier van ontharen is vanzelfsprekend iets vervelender dan scheren, maar de resultaten zijn er dan ook naar.

Voorbereiding

Tijdens een harsbehandeling mogen haren niet te lang of te kort zijn. Een lengte tussen de 0,7 en 1,5 centimeter wordt al beste lengte gezien. Als de haren te kort zijn, kan de hars niet hechten aan de haren en kunnen zij niet verwijderd worden. Als de haren te lang zijn wordt de behandeling onnodig pijnlijk.

Nazorg

Wij adviseren op de dag van de harsbehandeling niet onder de zonnebank/ in de sauna te gaan of de huid te scrubben.

Prijs

Brazilian Wax (met streepje) en Hollywood Wax
Prijs € 39,-

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Neem contact op
Online afspraak maken