Manuele Anti-Aging

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage bij Petit Spa in Arnhem is een echte anti-aging massage en zorgt voor een detox-effect. Het doel van deze gezichtsmassage is om de conditie van de huid te verbeteren. Tijdens deze intensieve behandeling wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor de huidweerstand, huidstructuur en huidteint verbeterd wordt. Daarnaast wordt de celvernieuwing gestimuleerd en het collageen wordt door de massage aangewakkerd, wat de huidconditie zal verbeteren en de kraaienpootjes en littekens zal verminderen. Kortom, een echte behandeling waardoor de huid weer gaat stralen.

Voor welke huidconditie?

Een bindweefselmassage is geschikt voor;

  • Vale en vermoeide huid;
  • Rokershuid;
  • Acne;
  • Littekenvorming;
  • Huidveroudering te vertragen.

De behandeling kan op verschillende huidtypes toegepast worden, zelfs voor de meest gevoelige.

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens een bindweefselmassage wordt het gezicht grondig gekneed. Door het trekken en rollen van de huid komt er als het ware een mechanische prikkel vrij die het bindweefsel in de huid als het ware wakkerschut en verstevigt. Ook wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd waardoor de aanmaak van collageen wordt geactiveerd. Stevig bindweefsel en het aanmaken van extra collageen zal er voor zorgen dat de huid er jonger en strakker uit zal zien.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid intake gesprek plaats. De huidtherapeut kan de huid zo goed beoordelen en een behandelplan opstellen.

Resultaat en bijwerkingen

Na de bindweefselmassage zie en voel je meteen dat de huid steviger aanvoelt en er gezonder/jonger uit ziet. Er zit weer volume in het gezicht. Een behandeling kan dus prima voorafgaand aan een feestje worden geboekt.

Na de behandeling kan de huid nog wat strak aanvoelen en er rood uit zien. In de loop van de dag zal dit verdwijnen.

Om een gezonde en stevige huid te behouden raden wij meerdere behandelingen aan, waardoor de huid nog beter zal gaan ogen. Afhankelijk van de huidconditie raden wij de behandeling zo’n vier à zes keer te herhalen.

Nazorg

Petit Spa heeft, ter aanvulling van een bindweefselmassage, speciale producten voor thuisgebruik.

Gebruik o.a. onze speciale massage cups om de huid dagelijks te stimuleren.

Wanneer je deze producten gebruikt in combinatie met de behandeling, zullen de resultaten van de behandeling verhoogd én verlengd worden.

Prijzen

Kuurbehandeling gelaat inclusief collagen booster cream €299,-

Kuurbehandeling gelaat(+hals/decolleté) inclusief collagen booster cream €550,-


Los bindweefselmassage gelaat 30 min. €39,-

Los bindweefselmassage gelaat 60 min. €79,-


Extra bindweefselmassage (in behandeling) €20,-

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Neem contact op
Online afspraak maken