Anti Cellulite Behandeling – voor mooie, gladde benen en billen

Cellulitis of ‘een sinaasappelhuid’ is de naam die we veel gebruiken voor een huid met een bobbelige structuur. Vooral vrouwen krijgen te maken met cellulitis op de billen en dijen. De reden is dat bij vrouwen het vetweefsel voornamelijk onder de huid ligt. En door hormoonveranderingen kunnen de bindweefselbanden in het vetweefsel meer of minder opzwellen en de laag met collageenbanden zichtbaar maken. Hierdoor krijgt de huid een bobbelige uitstraling en dit vinden we niet mooi. Slank, strak en glad is wat we willen zien. En zo gek is dat nog niet, als je kijkt naar alle super strakke en gladde ge-photoshopte modellenbenen die je in de magazines.

Waardoor wordt cellulitis veroorzaakt?

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is het vetpercentage van het lichaam niet de oorzaak van cellulitis. Een sinaasappelhuid ontstaat vaak als gevolg van een combinatie van factoren. Voor een groot deel heeft cellulitis te maken met een slechte bloedcirculatie. Het lichaam slaat vet op, op plekken waar de bloedcirculatie het slechtst is.

Daarom hebben veel vrouwen een pondje meer rond de heupen, billen en buik. Naast dat er op deze plaatsen vetophopingen ontstaan, blijven er ook afvalstoffen en vocht ‘klem zitten’. Je kunt je voorstellen dat een gebrek aan lichaamsbeweging, een zittend beroep, slechte voeding, ouder worden of hormonale veranderingen niet meehelpen.

Wat kan je zelf doen om cellulitis te voorkomen of te verminderen?

Het allerbeste wat je kunt doen om een sinaasappelhuid zoveel mogelijk te vermijden of te verminderen is je leefstijl aanpassen. Dit doe je als volgt:

 • Gezond eten

  Gezond eten betekent: veel groente en fruit, veel water drinken, niet teveel zout, niet teveel suikers en (dierlijke) vetten en niet teveel zuivelproducten. En uiteraard geen sigaretten, alcohol of drugs consumeren.

 • Voldoende beweging

  Probeer minimaal drie uur per week te sporten en meer te bewegen bij de dagelijkse activiteiten. Wandel en fiets bijvoorbeeld vaker in plaats van de auto of het openbaar vervoer te pakken. Neem eens de trap in plaats van de lift. Dit soort kleine dingen helpen al mee aan een strakker lijf.

Onze ondersteunende Anti- cellulite behandeling:

Anti-cellulite Behandeling

Deze behandeling bestaat uit:

 • Een intesieve Himalayazout/ energising olie peeling. Deze peeling bevorderd de doorbloeding, verwijderd dode huidcellen waardoor de pakking beter haar werk kan doen en dit maakt de huid mooi zacht en glad.
 • Hierna worden je probleemzones ingewrapt met de Anti-cellulite wraps van Babor. Deze wraps werken sterk  vet en vocht afdrijvend. De hitte ontwikkeling zorgt ervoor dat het onderhuidse vetweefsel aangepakt wordt en afvalstoffen worden afgevoerd.
 • Middels cups (plastic schoteltjes die vacuüm zuigen op je huid) wordt het bindweefsel en vetwefsel hierna extra gestimuleerd en nog beter doorbloed.
 • Geindigd wordt er met een korte afvoerende massage richting de lymfen zodat alle afvalsoffen zo goed mogelijk hun weg vinden.

Let op:

 • Drink na deze behandeling veel water om alle afvalstoffen af te voeren.
 • Vastzittend vetweefsel dat behandeld wordt kan soms erg gevoelig zijn. Geef de specialiste goed aan wat je  pijngrenzen zijn.

Prijs per losse behandeling: €65,-

Ook hebben wij een speciaal Anti- Cellulite pakket voor je samengesteld voor een optimaal resultaat:

Anti-Cellulite Pack

Tover je celulite weg met ons speciaal samengestelde anti-cellulite pakket.

Bij Petit Spa:

 • 2 anti-cellulite, peeling, cupping & wrap behandelingen

om dagelijks thuis te gebruiken:

 • peeling (maakt de huid glad, zacht en makkelijker doorlaatbaar)
 • anti-cellulite ampullen (breekt vetweefsel af)
 • anti-cellulite lotion (vermindert vetweefsel)
 • massage-cup (bevordert de doorbloeding)

actieprijs: € 225,

Vraag om een vrijblijvend intakegesprek voor meer informatie.

Apsraak maken